ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Olen

Moderne keukens Olen

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Olen

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Olen? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de aparte vragen van de cliënten als zij hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Olen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Olen

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam opgebouwd en staan wij voor uitstekend vakmanschap in de buurt van Olen en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte levertijd. Daarenboven kan u uw noden uitgebreid bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Olen? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu