ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Nijlen

Moderne keuken Nijlen

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Nijlen

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Nijlen? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de sector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de klanten als ze hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Nijlen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Nijlen

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en reputatie gekregen en staan wij garant voor oerdegelijk vakwerk rondom Nijlen en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een goede bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Nijlen? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu