ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Niel

keukenleverancier Niel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Niel

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Niel? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de klanten als ze hun moderne keuken bestellen. Uiteraard volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Niel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Niel

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie opgebouwd en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk in de contreien van Niel en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Niel? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu