ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Mortsel

Moderne keukens Mortsel

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Mortsel

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Mortsel? Wij designen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor de aparte eisen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Ook volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mortsel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Mortsel

De laatste jaren hebben wij een goede naam gekregen en staan wij voor prima vakwerk in de omstreek van Mortsel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw specifieke verlangens uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Mortsel? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu