ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Merksplas

keukenbouwer Merksplas

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Merksplas

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Merksplas? Wij designen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor de specifieke eisen van de klanten wanneer ze hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en modetrends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Merksplas.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Merksplas

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare reputatie verdiend en staan wij voor uitstekend vakmanschap in de omstreek van Merksplas en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke verlangens grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een grote beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Merksplas? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu