ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Meerhout

keukenleverancier Meerhout

Ilwa, uw keukenleverancier bij Meerhout

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Meerhout? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke vragen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Ook volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Meerhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Meerhout

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam en imago gekregen en staan wij garant voor prima vakwerk in de omgeving van Meerhout en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Bovendien kunt u uw verlangens grondig doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Meerhout? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu