ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Mechelen

Moderne keukens Mechelen

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Mechelen

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Mechelen? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele vragen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en trends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Mechelen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Mechelen

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare reputatie verdiend en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap in de omgeving van Mechelen en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke noden grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een grote bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Mechelen? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu