ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Malle

Moderne keuken Malle

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Malle

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Malle? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn fier op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Eveneens volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends op de voet, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Malle.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Malle

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en reputatie verworven en staan wij voor hoogstaand vakwerk in de contreien van Malle en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Voorts kan u uw specifieke verlangens grondig doornemen met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Malle? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu