ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Lint

keukenleverancier Lint

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Lint

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Lint? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de specifieke eisen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de allerlaatste technologieën, innovaties en trends op de voet, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lint.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Lint

Door de jaren heen hebben wij een goede naam en imago verworven en staan wij voor oerdegelijk vakwerk bij Lint en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw wensen uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van optimale kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een grote bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Lint? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu