ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Lille

keukenbouwer Lille

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Lille

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Lille? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte verlangens van de klanten als ze hun moderne keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de modernste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lille.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Lille

In de loop der jaren hebben wij een goede naam en imago verworven en staan wij garant voor vlekkeloos vakmanschap in de ruime omgeving van Lille en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw wensen grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een grote bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Lille? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu