ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Lier

Moderne keuken Lier

Ilwa, uw keukenleverancier bij Lier

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Lier? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de individuele wensen van de klanten als ze hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Lier.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Lier

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago verworven en staan wij garant voor hoogstaand vakwerk in de omstreek van Lier en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte levertijd. Voorts kunt u uw specifieke verlangens grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een goede protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Lier? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu