ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Laakdal

keukenbouwer Laakdal

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Laakdal

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Laakdal? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de specifieke vragen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Laakdal.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Laakdal

Door de jaren heen hebben wij een onverwoestbare naam en imago verdiend en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de contreien van Laakdal en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kunt u uw specifieke noden uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een goede bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Laakdal? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu