ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Kontich

keukenbouwer Kontich

Ilwa, uw keukenleverancier bij Kontich

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Kontich? Wij designen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de aparte wensen van de klanten als zij hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de laatste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kontich.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Kontich

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor uitstekend vakwerk in de contreien van Kontich en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw specifieke wensen grondig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Kontich? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu