ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Kalmthout

keukenbouwer Kalmthout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Kalmthout

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Kalmthout? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en ervaring in de sector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele verlangens van de cliënten als zij hun moderne keuken bestellen. Eveneens volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Kalmthout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Kalmthout

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakwerk rondom Kalmthout en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke noden uitgebreid kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Kalmthout? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu