ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Hove

keukenbouwer Hove

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Hove

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Hove? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de vakkennis en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten als zij hun moderne keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de laatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hove.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Hove

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam gekregen en staan wij voor vlekkeloos vakwerk bij Hove en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Daarenboven kunt u uw wensen uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een hoge protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Hove? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu