ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Hoogstraten

Moderne keukens Hoogstraten

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Hoogstraten

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Hoogstraten? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele eisen van de cliënten wanneer ze hun moderne keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hoogstraten.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Hoogstraten

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam gekregen en staan wij voor uitstekend vakwerk in de ruime omgeving van Hoogstraten en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw noden uitgebreid doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een grote beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Hoogstraten? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu