ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Herselt

Moderne keukens Herselt

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Herselt

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Herselt? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor de specifieke verlangens van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herselt.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Herselt

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago gekregen en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de omgeving van Herselt en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte levertijd. Bovendien kan u uw noden uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Herselt? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu