ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Herenthout

keukenleverancier Herenthout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Herenthout

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Herenthout? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij begrip voor de individuele wensen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Eveneens volgen wij de modernste innovaties, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herenthout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Herenthout

In de loop der jaren hebben wij een goede naam en imago gekregen en staan wij voor oerdegelijk vakwerk in de ruime omgeving van Herenthout en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Bovendien kan u uw specifieke wensen grondig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een grote beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Herenthout? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu