ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Herentals

keukenleverancier Herentals

Ilwa, uw keukenleverancier bij Herentals

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Herentals? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte verlangens van de cliënten als ze hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Herentals.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Herentals

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en reputatie verdiend en staan wij voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Herentals en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Voorts kan u uw specifieke verlangens uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een goede protectie tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Herentals? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu