ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Hemiksem

Moderne keuken Hemiksem

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Hemiksem

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Hemiksem? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de cliënten als zij hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Hemiksem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Hemiksem

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en reputatie gekregen en staan wij garant voor oerdegelijk vakmanschap in de contreien van Hemiksem en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij ons is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw verlangens grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een grote bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een paar van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Hemiksem? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu