ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Heist-op-den-berg

keukenleverancier Heist-op-den-berg

Ilwa, uw keukenleverancier bij Heist-op-den-berg

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Heist-op-den-berg? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke verlangens van de klanten als ze hun moderne keuken aankopen. Voorts volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Heist-op-den-berg.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Heist-op-den-berg

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de ruime omgeving van Heist-op-den-berg en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte termijn van levering. Bovendien kan u uw noden uitvoerig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Heist-op-den-berg? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu