ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Grobbendonk

Moderne keukens Grobbendonk

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Grobbendonk

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Grobbendonk? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte wensen van de cliënten als ze hun moderne keuken bestellen. Voorts volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Grobbendonk.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Grobbendonk

In de loop der jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor vlekkeloos vakmanschap in de ruime omgeving van Grobbendonk en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal gemaakt. Bij ons is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte termijn van levering. Daarenboven kan u uw specifieke noden grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een grote protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Grobbendonk? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu