ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Geel

keukenbouwer Geel

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Geel

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Geel? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij onze firma is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de cliënten als zij hun moderne keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Geel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Geel

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam gekregen en staan wij garant voor hoogstaand vakwerk in de ruime omgeving van Geel en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Voorts kunt u uw specifieke noden uitgebreid doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Geel? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu