ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Essen

Moderne keukens Essen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Essen

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Essen? Wij designen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Daarenboven hebben wij begrip voor de individuele vragen van de cliënten als ze hun moderne keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de modernste technologieën, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Essen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Essen

De laatste jaren hebben wij een sterke reputatie verdiend en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk rondom Essen en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens uitgebreid doornemen met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Essen? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu