ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Ekeren

Moderne keuken Ekeren

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Ekeren

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Ekeren? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de klanten wanneer ze hun moderne keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Ekeren.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Ekeren

In de loop der jaren hebben wij een goede naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor oerdegelijk vakmanschap in de contreien van Ekeren en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw noden grondig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Zo bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een goede bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Ekeren? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu