ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Edegem

keukenbouwer Edegem

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Edegem

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Edegem? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke vragen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Ook volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Edegem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Edegem

De laatste jaren hebben wij een goede naam en imago verdiend en staan wij garant voor hoogstaand vakmanschap in de omgeving van Edegem en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabrieksruimte gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw noden uitvoerig doornemen met de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een goede protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte moderne keukens bij Edegem? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu