ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Deurne

Moderne keuken Deurne

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Deurne

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Deurne? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Deurne.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Deurne

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakwerk rondom Deurne en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Bovendien kan u uw noden grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Deurne? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu