ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Dessel

keukenbouwer Dessel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Dessel

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Dessel? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Daarenboven tonen wij begrip voor de aparte verlangens van de klanten als zij hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Dessel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Dessel

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare reputatie verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakwerk in de buurt van Dessel en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Daarenboven kunt u uw wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een hoge bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een paar van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Dessel? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu