ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Brasschaat

keukenbouwer Brasschaat

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Brasschaat

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Brasschaat? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de cliënten als zij hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de nieuwste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Brasschaat.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Brasschaat

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en reputatie verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap in de omstreek van Brasschaat en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een korte levertijd. Bovendien kunt u uw verlangens uitvoerig doornemen met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Zuivere Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Brasschaat? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu