ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Bouwel

keukenbouwer Bouwel

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Bouwel

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Bouwel? Wij designen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de branche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de cliënten als ze hun moderne keuken bestellen. Ook volgen wij de modernste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bouwel.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Bouwel

Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd en staan wij voor hoogstaand vakmanschap in de omstreek van Bouwel en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw noden uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een hoge beschermingsgraad tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Bouwel? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu