ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Borsbeek

Moderne keukens Borsbeek

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Borsbeek

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Borsbeek? Wij designen, fabriceren en verkopen prachtige moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben verworven. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor de aparte verlangens van de cliënten als ze hun moderne keuken aankopen. Voorts volgen wij de laatste ontwikkelingen, technologieën en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Borsbeek.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Borsbeek

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam verdiend en staan wij voor vlekkeloos vakmanschap rondom Borsbeek en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Bovendien kan u uw wensen uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een hoge bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Borsbeek? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu