ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Borgerhout

keukenleverancier Borgerhout

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Borgerhout

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Borgerhout? Wij designen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de branche die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij onze firma is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzaak. Bovendien hebben wij begrip voor de specifieke verlangens van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken bestellen. Voorts volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Borgerhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Borgerhout

De laatste jaren hebben wij een goede naam en imago verdiend en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap in de omstreek van Borgerhout en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Bovendien kan u uw wensen grondig bespreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een grote bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook ergonomisch.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke moderne keukens bij Borgerhout? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu