ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Boom

keukenbouwer Boom

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Boom

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Boom? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukenbranche die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Bij Ilwa-keukens is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij begrip voor de individuele verlangens van de cliënten wanneer ze hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Boom.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt bij Boom

Door de jaren heen hebben wij een stevige reputatie verworven en staan wij synoniemen voor prima vakwerk in de omstreek van Boom en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap bijzonder belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de nodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een zeer korte leveringstermijn. Voorts kunt u uw verlangens grondig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst 15 jaar. Zo bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een hoge bescherming tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van degelijke moderne keukens bij Boom? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu