ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Bonheiden

Moderne keuken Bonheiden

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Bonheiden

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Bonheiden? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn fier op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de cliënten als zij hun moderne keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Bonheiden.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Bonheiden

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en imago gekregen en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakwerk in de contreien van Bonheiden en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gemaakt. Bij ons is een hoge graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte levertijd. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig kenbaar maken aan onze interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van liefst vijftien jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een grote protectie tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Bonheiden? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu