ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Boechout

keukenleverancier Boechout

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Boechout

Zoekt u een verdeler van moderne keukens bij Boechout? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de aparte vragen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Uiteraard volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends op de voet, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Boechout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Boechout

In de loop der jaren hebben wij een sterke naam en imago verworven en staan wij voor vlekkeloos vakwerk rondom Boechout en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen firma geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw noden uitvoerig doorspreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk ons succes. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Op die manier bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn o.a. een grote protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van perfecte moderne keukens bij Boechout? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu