ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Berlaar

Moderne keuken Berlaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Berlaar

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Berlaar? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien hebben wij inzicht in en begrip voor de individuele verlangens van de cliënten wanneer ze hun moderne keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en trends van dichtbij op, opdat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Berlaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt op een boogscheut van Berlaar

In de loop der jaren hebben wij een stevige naam en reputatie gekregen en staan wij voor hoogstaand vakmanschap bij Berlaar en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kan u uw wensen grondig doornemen met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en vakmanschap overgedragen. Dat verklaart dan ook waarom wij succes hebben. Ook worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Op die manier bent u verzekerd van onklopbare kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens gebruiken wij duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder andere een goede protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook ergonomisch.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Berlaar? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu