ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Beerse

keukenbouwer Beerse

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Beerse

Bent u op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Beerse? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de specifieke kennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij onze firma is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor en inzicht in de individuele wensen van de cliënten wanneer zij hun moderne keuken aanschaffen. Uiteraard volgen wij de laatste technologieën, innovaties en modetrends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Beerse.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Beerse

Door de jaren heen hebben wij een goede reputatie opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakmanschap in de omstreek van Beerse en ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap bijzonder belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Voorts kan u uw verlangens uitgebreid bespreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart dan ook ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een garantie van liefst vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garantietermijnen van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Beerse? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu