ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Balen

keukenbouwer Balen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Balen

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Balen? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen extra optie, maar een gegarandeerde noodzaak. Voorts hebben wij begrip voor en inzicht in de specifieke eisen van de klanten wanneer ze hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en modetrends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Balen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Balen

De laatste jaren hebben wij een stevige reputatie gekregen en staan wij garant voor hoogstaand vakwerk in de omstreek van Balen en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriek gemaakt. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van onze eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kunt u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Puur Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sedert 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u volledig verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een goede bescherming tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Balen? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu