ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Baarle-Hertog

Moderne keukens Baarle-Hertog

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Baarle-Hertog

Zoekt u een leverancier van moderne keukens bij Baarle-Hertog? Wij ontwerpen, maken en verkopen prachtige moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte vragen van de klanten wanneer ze hun moderne keuken aankopen. Eveneens volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Baarle-Hertog.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Baarle-Hertog

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap in de contreien van Baarle-Hertog en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij ons is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Bovendien kunt u uw specifieke verlangens uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Ook worden al onze moderne keukens afgeleverd met een garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor onze moderne keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een goede protectie tegen vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Baarle-Hertog? Ilwa maakt superieure moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu