ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Arendonk

keukenbouwer Arendonk

Ilwa, uw keukenleverancier bij Arendonk

Op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Arendonk? Wij designen, maken en verkopen formidabele moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en ervaring in de branche die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven tonen wij inzicht in en begrip voor de individuele eisen van de cliënten als zij hun moderne keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Arendonk.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt nabij Arendonk

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en imago verworven en staan wij synoniemen voor vlekkeloos vakmanschap in de contreien van Arendonk en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal gefabriceerd. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en gedegen ondernemerschap heel erg belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Daarenboven kan u uw specifieke wensen grondig doornemen met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. Honderd procent Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn o.a. een goede beschermingsgraad tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Arendonk? Ilwa maakt oerdegelijke moderne keukens met 15 jaar garantie.

Menu