ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Antwerpen

keukenleverancier Antwerpen

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Antwerpen

Bent u op zoek naar een leverancier van moderne keukens bij Antwerpen? Wij ontwerpen, maken en verkopen zeer mooie moderne keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de vakkennis en expertise in de keukenbranche die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts tonen wij inzicht in en begrip voor de specifieke eisen van de klanten als ze hun moderne keuken bestellen. Eveneens volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Antwerpen.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Antwerpen

De laatste jaren hebben wij een stevige naam en imago verworven en staan wij voor uitstekend vakwerk in de omstreek van Antwerpen en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabriekshal geassembleerd. Bij onze firma is een grote graad van afwerking en gedegen ondernemerschap uitermate belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een zeer korte termijn van levering. Daarenboven kunt u uw wensen uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. 100% Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze moderne keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Op die manier kan Ilwa garanties van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een goede beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte moderne keukens bij Antwerpen? Ilwa maakt superieure moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu