ilwa keukens
Lees meer

Moderne keukens Aartselaar

keukenleverancier Aartselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Aartselaar

Op zoek naar een verdeler van moderne keukens bij Aartselaar? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele moderne keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukenbranche die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen extra optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor de individuele vragen van de klanten wanneer zij hun moderne keuken aankopen. Ook volgen wij de modernste technische ontwikkelingen, innovaties en trends zeer goed op, zodat onze moderne keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Aartselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Moderne keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Aartselaar

In de loop der jaren hebben wij een sterke reputatie gekregen en staan wij synoniemen voor oerdegelijk vakmanschap in de ruime omgeving van Aartselaar en zelfs ver daarbuiten. Een moderne keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij ons bedrijf is een grote graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Juist omdat alles wat wij gebruiken van onze eigen firma komt, kunnen wij de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een zeer korte levertijd. Bovendien kan u uw specifieke verlangens grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die zeer kort bij het productieproces staat. Echte Belgische moderne keukens.

Moderne keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Bovendien worden al onze moderne keukens gemaakt met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van onklopbare kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze moderne keukens gemaakt?

Voor al onze moderne keukens gebruiken wij lang houdend ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Dankzij die ingenieuze werkwijze kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een hoge bescherming tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van perfecte moderne keukens bij Aartselaar? Ilwa maakt hoogwaardige moderne keukens met vijftien jaar garantie.

Menu