ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Zwijndrecht

keukenleverancier Zwijndrecht

Ilwa, uw keukenleverancier bij Zwijndrecht

Zoekt u een verdeler van landelijke keukens bij Zwijndrecht? Wij designen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de aparte vragen van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken bestellen. Vanzelfsprekend volgen wij de allerlaatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Zwijndrecht.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de buurt van Zwijndrecht

De laatste jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd en staan wij garant voor prima vakwerk in de omgeving van Zwijndrecht en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriek geassembleerd. Bij ons is een hoge graad van perfectionisme en deugdelijk ondernemerschap extreem belangrijk. Net omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Voorts kan u uw specifieke wensen grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap overgedragen. Dit verklaart voor een groot stuk het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van lang houdend verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder meer een grote bescherming tegen indringend vocht, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook functioneel.

Een paar van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van perfecte landelijke keukens bij Zwijndrecht? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu