ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Zandhoven

Landelijke keuken Zandhoven

Ilwa, uw keukenleverancier in de regio van Zandhoven

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Zandhoven? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij Ilwa-keukens is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Bovendien tonen wij begrip voor en inzicht in de specifieke verlangens van de klanten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de allerlaatste technische ontwikkelingen, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Zandhoven.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt vlakbij Zandhoven

Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd en staan wij synoniemen voor hoogstaand vakmanschap in de ruime omgeving van Zandhoven en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een korte leveringstermijn. Voorts kan u uw wensen uitvoerig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van maar liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan beide zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn o.a. een grote protectie tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Enkele van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Zandhoven? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu