ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Willebroek

keukenleverancier Willebroek

Ilwa, uw keukenleverancier bij Willebroek

Op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Willebroek? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de knowhow en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben opgedaan. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de specifieke wensen van de klanten als ze hun landelijke keuken bestellen. Voorts volgen wij de nieuwste innovaties, technologieën en modetrends zeer goed op, opdat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Willebroek.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Willebroek

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare naam gekregen en staan wij garant voor vlekkeloos vakwerk bij Willebroek en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een grote graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap heel erg belangrijk. Juist omdat alles van eigen fabriek komt, kunnen wij de nodige flexibiliteit voor de dag leggen en zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Bovendien kan u uw verlangens grondig bespreken met onze interieurarchitect, die dicht bij het proces van productie staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Vanaf onze start in 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en stielkennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn een hoge bescherming tegen vochtindringing, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Willebroek? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu