ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Wijnegem

Landelijke keukens Wijnegem

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Wijnegem

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Wijnegem? Wij designen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een absolute noodzakelijkheid. Daarenboven hebben wij begrip voor en inzicht in de aparte eisen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Voorts volgen wij de laatste technologieën, innovaties en trends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Wijnegem.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Wijnegem

De laatste jaren hebben wij een onverwoestbare naam en imago opgebouwd en staan wij garant voor prima vakmanschap rondom Wijnegem en ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gemaakt. Bij ons is een hoge graad van afwerking en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit aanbieden en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke levertijd. Bovendien kan u uw noden uitvoerig bespreken met onze interieurarchitect, die zeer kort bij het proces van productie staat. Echte Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en stielkennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens afgeleverd met een garantie van 15 jaar. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam ‘verlijmd’ laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Wijnegem? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu