ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Westerlo

Landelijke keukens Westerlo

Ilwa, uw keukenleverancier bij Westerlo

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Westerlo? Wij ontwerpen, maken en verkopen formidabele landelijke keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij zijn zeer trots op de knowhow en expertise in de keukensector die wij door de jaren heen hebben verworven. Bij onze firma is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Bovendien tonen wij inzicht in en begrip voor de aparte eisen van de cliënten wanneer zij hun landelijke keuken aanschaffen. Eveneens volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Westerlo.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Westerlo

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam en imago opgebouwd en staan wij synoniemen voor prima vakwerk in de ruime omgeving van Westerlo en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gefabriceerd. Bij onze firma is een hoge graad van afwerking en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen wij de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een beperkte leveringstermijn. Bovendien kan u uw verlangens uitvoerig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die kort bij het proces van productie staat. Zuivere Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een zeer lange garantie van vijftien jaar. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor al onze landelijke keukens maken wij gebruik van duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Met dank aan dat ingenieuze proces kan Ilwa garantietermijnen van liefst vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa kenmerkt, zijn onder meer een grote protectie tegen vochtindringing, slijtageweerstand, kleurvastheid, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook voorzien van een hoog gebruiksgemak.

Enkele van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Westerlo? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met 15 jaar garantie.

Menu