ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Vosselaar

keukenbouwer Vosselaar

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Vosselaar

Bent u op zoek naar een leverancier van landelijke keukens bij Vosselaar? Wij designen, maken en verkopen prachtige landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de vakkennis en ervaring in de keukensector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is duurzaamheid geen bijkomende optie, maar een gegarandeerde noodzakelijkheid. Voorts hebben wij inzicht in en begrip voor de aparte vragen van de cliënten als zij hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de laatste innovaties, technologieën en modetrends op de voet, opdat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Vosselaar.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de regio van Vosselaar

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare reputatie verworven en staan wij garant voor uitstekend vakwerk bij Vosselaar en zelfs ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen firma gemaakt. Bij ons bedrijf is een hoge graad van nauwkeurigheid en duurzaam ondernemerschap uitermate belangrijk. Net omdat alles wat wij gebruiken van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit aanbieden en zorgen voor een meer dan redelijke termijn van levering. Daarenboven kunt u uw specifieke verlangens grondig doorspreken met onze interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. Puur Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantgerichtheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart voor een groot stuk ons succes. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een duurzame investering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij kwalitatief hoogstaand verlijmd laminaat, die aan beide zijdes op de kernplaat wordt geperst. Daardoor kan Ilwa garanties van maar liefst 15 jaar aanbieden. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn een goede protectie tegen vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Zoekt u naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Vosselaar? Ilwa maakt oerdegelijke landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu