ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Turnhout

keukenleverancier Turnhout

Ilwa, uw keukenleverancier bij Turnhout

Zoekt u een leverancier van landelijke keukens bij Turnhout? Wij ontwerpen, fabriceren en verkopen formidabele landelijke keukens van hoge kwaliteit. Wij zijn trots op de specifieke kennis en ervaring in de keukensector die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Bij ons is duurzaamheid geen extra optie, maar een absolute noodzaak. Voorts tonen wij begrip voor de individuele vragen van de cliënten als zij hun landelijke keuken bestellen. Eveneens volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen, technologieën en modetrends van dichtbij op, zodat onze landelijke keukens en ons advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Turnhout.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen fabriek, te verkrijgen bij een verkooppunt in de omgeving van Turnhout

Door de jaren heen hebben wij een sterke naam en reputatie opgebouwd en staan wij garant voor uitstekend vakmanschap bij Turnhout en zelfs ver daarbuiten. Een landelijke keuken van Ilwa wordt in de eigen fabrieksruimte gemaakt. Bij onze firma is een hoge graad van nauwkeurigheid en deugdelijk ondernemerschap zeer belangrijk. Juist omdat alles van eigen firma komt, kunnen we de broodnodige flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een zeer korte levertijd. Voorts kunt u uw verlangens grondig kenbaar maken aan de interieurarchitect, die kort bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Al sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, degelijkheid en beroepskennis overgedragen. Dit verklaart dan ook het succes van ons bedrijf. Ook worden al onze landelijke keukens verkocht met een garantie van liefst 15 jaar. Daardoor bent u volledig verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijden op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van vijftien jaar geven. Wat een keuken van Ilwa uniek maakt, zijn onder andere een goede bescherming tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet alleen esthetisch hoogstaand, maar ook functioneel.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van degelijke landelijke keukens bij Turnhout? Ilwa maakt hoogwaardige landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu