ilwa keukens
Lees meer

Landelijke keukens Sint-Katelijne-Waver

keukenbouwer Sint-Katelijne-Waver

Ilwa, uw keukenleverancier in de buurt van Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een verdeler van landelijke keukens bij Sint-Katelijne-Waver? Wij designen, fabriceren en verkopen zeer mooie landelijke keukens van topkwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op de specifieke kennis en expertise in de sector die wij doorheen de jaren hebben verworven. Bij ons is kwaliteit geen bijkomende optie, maar een vanzelfsprekende noodzakelijkheid. Voorts tonen wij begrip voor de individuele verlangens van de cliënten wanneer ze hun landelijke keuken aanschaffen. Vanzelfsprekend volgen wij de modernste innovaties, technologieën, ontwikkelingen en modetrends zeer goed op, zodat onze landelijke keukens en advies mee evolueren.

Kijk hier voor een Ilwa-verdeler in de buurt van Sint-Katelijne-Waver.

 

Bekijk meer moderne keukens.

Bekijk enkele landelijke keukens.

Landelijke keukens van eigen makelij, te verkrijgen bij een verkooppunt niet ver van Sint-Katelijne-Waver

De laatste jaren hebben wij een betrouwbare naam en reputatie verworven en staan wij voor prima vakmanschap in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en ver daarbuiten. Een kwaliteitsvolle landelijke keuken van Ilwa wordt in onze eigen fabriekshal geassembleerd. Bij Ilwa-keukens is een grote graad van perfectionisme en duurzaam ondernemerschap zeer belangrijk. Net omdat alles van onze eigen fabriek komt, kunnen we de belangrijke flexibiliteit voor de dag leggen en zodoende zorgen voor een meer dan redelijke leveringstermijn. Voorts kan u uw specifieke wensen grondig doorspreken met de interieurarchitect, die zeer dicht bij het productieproces staat. 100% Belgische landelijke keukens.

Landelijke keukens met garantie

Sinds 1936 wordt klantvriendelijkheid, kwaliteit en beroepskennis overgedragen. Dat verklaart in grote mate waarom wij succes hebben. Bovendien worden al onze landelijke keukens gemaakt met een garantie van 15 jaar. Daardoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een goede langetermijninvestering.

Hoe worden onze landelijke keukens gemaakt?

Voor onze landelijke keukens gebruiken wij duurzaam verlijmd laminaat, die aan allebei de zijdes op de kernplaat wordt geperst. Door die degelijke productiemethode kan Ilwa garanties van 15 jaar geven. Wat een keuken van Ilwa typeert, zijn onder andere een hoge beschermingsgraad tegen indringend vocht, kleurvastheid, slijtageweerstand, extra schroefvastheid van de geleiders en scharnieren en onbuigbare legplanken. De  binnenbekleding is niet enkel esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Een aantal van onze troeven:

 

 

Bent u op zoek naar een leverancier van op en top afgewerkte landelijke keukens bij Sint-Katelijne-Waver? Ilwa maakt superieure landelijke keukens met vijftien jaar garantie.

Menu